ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ "Я І КОЛЕКТИВ"

14 березня 2019 року психологом наукового ліцею Решетіло Світланою Василівною проведено відкриту годину спілкування з елементами тренінгу «Я і колектив».

Під час години спілкування учні 7 класу збагатили свої знання щодо способів формування міцного колективу. Вчилися висловлювати свої думки, знаходити способи вирішення проблемних ситуацій. Розвивали вміння оцінювати свої вчинки, визначати свою роль у колективі, налагоджувати дружні стосунки.

Основним завдання години спілкування було виховання почуття колективізму, дружби, товаришування, взаєморозуміння і взаємоповаги, почуття відповідальності за свої вчинки. Поряд з цим, завданням було викликати у дітей бажання удосконалювати себе.

Нестандартна форма проведення години спілкування надала можливість кожному учаснику обмінятися думками про цiннiсть дружби, звернути увагу на свої почуття, відносини з оточуючими, поставити себе на місце іншого, а декому провести переоцінку цінностей, зробити відкриття в собі та у своїх товаришах, побачити величезні ресурси свої i колективу, в якому вони живуть і навчаються.

Кiлькiсть переглядiв: 685

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.