В центрі уваги - обдаровані діти!

Маринець Іван, переможець ІІІ етапу олімпіади з педагогіки та психології, зі своїм наставником Решетіло С. В.

Обдарованим дітям держава приділяє значну увагу, адже це майбутнє України, її еліта. Педагогічний колектив Львівського навчально – виховного комплексу дбає аби в кожній дитини знайти зерно таланту та допомогти йому прорости. Про це свідчать успіхи наших вихованців.

Нещодавно завершився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Для Львівського навчально– виховного комплексу він був досить успішним. Учень 11 класу Маринець Іван став переможцем олімпіади з педагогіки та психології, учениця 11 класу Меньшикова Наталія посіла ІІІ місце в олімпіаді з трудового навчання. Ці успіхи є результатом наполегливої праці практичного психолога Решетіло С. В., вчителя трудового навчання Бобир Н. М. та, звісно, їх вихованців.

З 19 по 24 березня Маринець Іван представляв Херсонщину у ІV етапі олімпіади з педагогіки та психології, яка проходила в м. Хмельницькому. Під час олімпіади Іван демонстрував не лише теоретичні знання, а й провів справжній урок у 3 класі Хмельницького навчально – виховного комплексу № 10. Журі олімпіади було в захваті. Про це свідчили їх аплодисменти, що пролунали на адресу Івана по завершенню уроку. За результатами теоретичного і практичного турів Маринець І. увійшов в десятку кращих учасників олімпіади та отримав диплом за кращий урок. Тож вітаємо призерів олімпіад і їх керівників та бажаємо творчих злетів і нових здобутків.

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.